Verzendkosten

Voor bestellingen onder de 30 € vragen wij een bijdrage in de verzend-, verzekerings- en verpakkingskosten van slechts 2,95 €. Voor bestellingen boven de € 30 is dit bedrag 7,95 €.

Levertijd

Alle bestellingen worden verzonden met Bpost. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 1 tot 2 weken. Bij enkele producten geldt mogelijk een afwijkende levertijd. Zo worden er af en toe munten aangeboden die nog niet zijn uitgegeven. In dat geval wordt er bij de munt vermeld wat de verwachte leveringstermijn is. 

Betaalmogelijkheden

Wij vragen voor alle nieuwe klanten in eerste instantie een vooruitbetaling voor de eerste bestelling. Daarvoor kunt u gebruikmaken van Bancontact of een creditcard. De verplichte betaling is nodig omdat wij hebben vastgesteld dat er helaas bestellingen geplaatst worden onder valse voorwendselen op andermans adres.

Indien u vaker munten bij ons heeft besteld, wordt u automatisch de mogelijkheid gegeven om uw bestelling achteraf in plaats van vooraf te betalen. Als u hiervoor kiest, heeft u na ontvangst van uw zending ongeveer 21 dagen de tijd om het bedrag naar ons over te maken. Op de factuur die met uw bestelling wordt meegeleverd, wordt de betaaltermijn vermeld en vindt u meer informatie over het verrichten van de betaling.