• New

Mystic Wolf - Zilver 2 oz Mongolië Zilver 1.000 Togrog 2021

€ 349,95
Allerlaatste exemplaren (OP=OP!)

Specificaties

Land
Mongolië
Jaar
2021
Valuta
Togrog
Nominale waarde
1.000,00
Metaal
Zilver
Fijnheid
0,999
Kwaliteit
Overige
Oplage
999
Gewicht (g)
62,04
Diameter (mm)
38,61

Omschrijving

De waardevolle Mystic Wolf munt uit Mongolië is geslagen in 2 Troy Ounce puur zilver. Daarbij is gebruikgemaakt van diverse munttechnieken. Zo imponeert deze unieke Wolfsmunt door de speciale Black Proof-afwerking en een ultra hoog reliëf. Ook springen de glimmende ontblote tanden en het wolfshoofd van het ontwerp af door een innovatieve 3D techniek.

De grote van de wolvenpopulatie is in Mongolië rond de 30.000 dieren. De weidse landschappen en wijd open valleien van Mongolië zijn een perfecte jachtomgeving voor een wolvenroedel. Ze leggen daar grote afstanden af bij het jagen op voedsel en kunnen daarbij snelheden bereiken van 85 km/u.

Het ontwerp aan de voorzijde is een ware blikvanger. De angstaanjagende ontblote tanden van de Mongoolse wolf springen van het oppervlakte af. Het logo van de Bank of Mongolia is boven de tanden geëtst, in plaats van de neus van de wolf. Op de voorzijde ziet u de sierlijke en vredige kant van het dier.

Uw puur zilveren Mystic Wolf munt wordt geleverd in de officiële verpakking en met een Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de zeer beperkte oplage van 999 exemplaren wereldwijd in uw bezit heeft. Hierop ziet u ook de unieke hoge afwerking staan: Black Proof.